Alles voor de zomer

De zomer is voor veel mensen een periode waarin ze veel buiten zijn. De temperatuur en de zon nodigen uit om buiten te genieten van deze periode.

Hoewel het heerlijk is om te zonnen, is het ook belangrijk uw huid goed te beschermen. De schadelijke invloed van de zon is namelijk niet te onderschatten. Met de bescherming van LRP Anthelios kunt u verantwoord zonnen. Ook kunt u in de zomer veel last hebben van muggen en andere stekende insecten. Daarvoor kunt u gebruikmaken van de producten van Care Plus. Om uw huid te laten stralen als de zon, gebruikt u de producten van Eucerin.

Alles voor de zomer afbeelding

Ons advies voor zomers genieten

Verantwoord zonnen

Als het weer een beetje meewerkt, staat de zon in de zomer hoog aan de hemel en nodigt de temperatuur uit om lekker buiten te genieten. Een gebruinde huid is voor veel mensen ook belangrijk, maar goede bescherming van de huid is dat ook! Een deel van de UV-straling in zonlicht is namelijk erg slecht voor uw huid. Met de producten van LRP Anthelios kunt u op verantwoorde wijze genieten van een zomer in de zon.

Insecten op afstand

Het is in de zomer niet alleen genieten van het lekkere weer. Muggen en andere stekende insecten kunnen helaas ook een hoop ongemak veroorzaken. Niet alleen als u buiten bent, maar ook als u tijdens warme nachten met het raam open slaapt. Bescherm uzelf met de producten van Care Plus. Daarmee kunt u onbezorgd genieten van de zomer!

Een stralende huid

Een goede bescherming tegen de zon is de eerste stap, goede verzorging van de huid doet de rest. Met de juiste verzorgingsproducten blijft de huid jong, soepel en ziet u er stralend uit. Gebruik bijvoorbeeld de producten van Eucerin om uw huid in de best mogelijke conditie te houden!

Ons advies om goed voor uzelf te zorgen

Bescherm uw huid tegen de zon

De zon geeft ons veel plezier, maar vergeet niet dat hij ook schadelijke invloeden heeft. Een gebruinde huid is mooi, maar een verbrande huid ligt op de loer. En dat kan behoorlijk verstrekkende gevolgen hebben voor uw gezondheid. Gebruik daarom een verzorgende en beschermende crème met een hoge beschermingsfactor, zoals LRP Anthelios Shaka Fluid SPF 50+.

Zeg dag tegen stekende insecten

Muggen en andere stekende insecten kunnen in de zomer voor behoorlijk wat ongemak zorgen. Vervelende jeukende bulten kunnen voorkomen worden met de producten van Care Plus. Dankzij de Care Plus Anti-Insectenspray met DEET* en Care Plus Anti-Insect Natural Spray** kunt u zonder jeuk genieten van het buitenleven.

Meer weten? Lees dan Alles over muggen en muggenbeten.

*Dit product is een biocide. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
**Sterk insectwerend middel op basis van actieve ingrediënten uit de natuur.

Houd de huid in topconditie

De ouder wordende huid heeft speciale aandacht en verzorging nodig. Met de producten van Eucerin blijft de huid in de best mogelijke conditie. Tegelijkertijd is het perfecte verzorging voor tijdens en na het zonnen.

Alles voor de zomer afbeelding
 *Bij aankoop van een La Roche-Posay Anthelios-product voor volwassenen een strandset cadeau t.w.v. 4,95. Bij aankoop van een La Roche-Posay Anthelios-product voor kinderen een strandemmerset cadeau t.w.v. 4,95. OP=OP. **Dit product is een biocide. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.***Korting geldt op Care Plus® Anti-Insect DEET 40% Spray 60 ml** en Care Plus® Anti-Insect Natural Spray 60 ml****. ****Sterk insectwerend middel op basis van actieve ingrediënten uit de natuur. Geldig t/m 31 juli 2019.

Tips voor een stralende huid

De huid heeft het in de zomer zwaar te verduren. De invloed van de zon zorgt dat de huid sneller verouderd. Pigmentvlekken, rimpels en een droge huid kunnen gelukkig goed opgevangen worden met de juiste verzorging:

  1. Weinig of geen alcohol drinken en niet roken, houdt de huid langer jong, soepel en gezond.
  2. Genoeg slaap en een gevarieerd dieet is voor het hele lichaam belangrijk, ook voor de huid.
  3. Ter ondersteuning gebruikt u crèmes met SPF en hyaluronzuur. Deze producten zorgen ervoor dat de ouder wordende huid in topconditie blijft.

Alles voor uw gezondheid
Heeft u nog niet alles in huis voor uw dagelijkse verzorging? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt.

Alles voor de zomer afbeelding
Korting is geldig t/m 31 juli 2019.

Zekerheid voor alles

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles! Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen. Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorg keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.

Campagne alles voor het buitenleven