Over BENU

BENU - Samen maken wij slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg

Met ruim 3,4 miljoen klanten en 3.500 medewerkers is BENU één van de toonaangevende zorgverleners van Nederland. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. 

Bij BENU kunt u terecht voor advies, medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Met ruim 365 BENU Apotheken is er altijd één bij u in de buurt. Ook online kunt u 24 uur per dag gebruik maken van een aantal services. Bestel eenvoudig uw medische hulpmiddelen online voor o.a. diabetes, incontinentie, medische voeding, stoma- en wondzorg. Of regel met gemak online uw herhaalmedicijnen. 

Meer informatie:

BENU Apotheek

Met meer dan 365 BENU Apotheken is er altijd een apotheek bij u in de buurt. In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. U kunt bijvoorbeeld zaken snel en eenvoudig online regelen zoals inschrijven, herhaalmedicijnen bestellen en de BENU apotheek in uw buurt zoeken. Als extra zekerheid service kunnen we samen tussentijds uw medicijngebruik checken en uw medicijngebruik verbeteren met de BENU Medicijnscan. Zo helpt BENU iedereen aan passende zorg. Ontdek alle services van BENU Apotheek op www.benuapotheek.nl/services

BENU Direct Hulpmiddelenzorg

BENU Direct Hulpmiddelenzorg geeft advies en levert medische hulpmiddelen voor incontinentie, diabetes, een stoma, wondzorg en medische voeding. Bij BENU bestelt u eenvoudig online of telefonisch de benodigde medische hulpmiddelen. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen helpen u om de juiste te kiezen. Binnen 24 uur ontvangt u deze bij u thuis. Ontdek alle services van BENU Direct Hulpmiddelenzorg op www.benudirect.nl/service

BENU. Ieder mens, andere zorg.

De binnenkant van een BENU Apotheek

Onderdeel van Brocacef Groep

BENU is onderdeel van de Brocacef Groep, gevestigd in Maarssen en actief in de gezondheidszorg. Bij de groep werken ruim 5.000 collega’s. Ook Brocacef Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie, Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie behoren tot de Brocacef Groep.

Brocacef Groep NV is onderdeel van de PHOENIX Group. Dit is een grote Europese speler op het gebied van farmaceutische zorg. Brocacef Groep behoort tot de Phoenix Groep (Mannheim, Duitsland – actief in 24 landen en 30.000 medewerkers) en McKesson Europe AG (Stuttgart, Duitsland – actief in 27 landen en 70.000 medewerkers). Zowel Phoenix als McKesson zijn internationaal toonaangevende dienstverleners op het gebied van de gezondheidszorg.

Kijk voor meer informatie op: www.brocacef.nl en www.phoenixgroup.eu