Over BENU

BENU. Ieder mens, andere zorg

Met ruim 3,4 miljoen klanten en 3.500 medewerkers is BENU één van de toonaangevende zorgverleners van Nederland. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. 

Bij BENU kunt u terecht voor advies, medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Met ruim 345 BENU Apotheken is er altijd één bij u in de buurt. Ook online kunt u 24 uur per dag gebruik maken van een aantal services. Zo kunt u in de BENU Webshop alle zelfzorgmiddelen (receptvrij) bestellen. Voor medische hulpmiddelen met een voorschrift voor o.a. diabetes, incontinentie, medische voeding, stoma- en wondzorg kunt u terecht bij BENU Direct Hulpmiddelenzorg. 

Meer informatie:

BENU Apotheek

Met meer dan 345 BENU Apotheken is er altijd een apotheek bij u in de buurt. In onze services staan gemak, zekerheid en aandacht centraal. U kunt bijvoorbeeld zaken snel en eenvoudig online regelen zoals inschrijven, herhaalmedicijnen bestellen en de BENU apotheek in uw buurt zoeken. Als extra zekerheid service kunnen we samen tussentijds uw medicijngebruik checken en uw medicijngebruik verbeteren met de BENU Medicijnscan. Zo helpt BENU iedereen aan passende zorg. Ontdek alle services van BENU Apotheek op www.benuapotheek.nl/services

BENU Direct Hulpmiddelenzorg

BENU Direct Hulpmiddelenzorg geeft advies en levert medische hulpmiddelen voor incontinentie, diabetes, een stoma, wondzorg en medische voeding (vergoede zorg). Onze gespecialiseerde verpleegkundigen helpen u aan de beste passende medische hulpmiddelen. Binnen 24 uur ontvangt u deze bij u thuis. Ontdek alle services van BENU Direct Hulpmiddelenzorg op www.benudirect.nl/service

De binnenkant van een BENU Apotheek

Onderdeel van Brocacef Groep en de PHOENIX Group

BENU is onderdeel van de Brocacef Groep. Bij de groep werken ruim 5.000 collega’s. Ook Brocacef Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie, Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie behoren tot de Brocacef Groep. BENU en Brocacef zijn ook onderdeel van de PHOENIX Group. Dit is een grote Europese speler in de farmaceutische zorg. Klik hier voor meer informatie over de PHOENIX Group. 

Dé zorgpartner voor consumenten en zorgprofessional

Brocacef en BENU zetten zich dagelijks in om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven. Dat is waar het voor ons om draait. We willen daarom dé zorgpartner zijn waar mensen bewust voor kiezen. We zijn daar waar consumenten en zorgprofessionals behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Klik hier voor meer informatie over Brocacef.

BENU. Ieder mens, andere zorg.