Werken bij BENU Apotheken

leestijd 2 minuten·374 woorden

BENU Apotheken B.V. is een jonge, dynamische onderneming. Wij zijn actief op het retailgebied binnen de apotheekmarkt. BENU Apotheken B.V. combineert traditionele deskundigheid met een persoonlijke, zorggerichte benadering. Deze eigentijdse aanpak spreekt aan: meer dan 300 Nederlandse apotheken zijn bij ons aangesloten. BENU Apotheken B.V. ondersteunt hen bij farmaceutische patiëntenzorg, category management, communicatie, salarisadministratie, automatisering, logistiek en HRM. 
BENU Apotheken B.V. is onderdeel van Brocacef Groep NV

Vacatures bij BENU Apotheken

Wilt u graag bij BENU Apotheken werken? Op onze vacaturesite vindt u al onze openstaande vacatures. 

Ontmoet onze mensen 

ali aghagalal aan het werk in de apotheek

Naam: Ali Aghagalal   
Werkt bij:
BENU Apotheek Poelenburg 
Functie:
Apotheker 

“Tijdens mijn studie heb ik via Student4Care meegeholpen aan het opzetten van de herhaalservice in verschillende MEDIQ apotheken in het noorden van het land. Daarnaast heb ik ook veel medicatiereviews voor verschillende apotheken uitgevoerd en ik heb de apothekers ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden. Na een jaar ben ik door MEDIQ benaderd om deze lijn door te zetten, alleen dan in dienst van MEDIQ apotheken. Ik voelde mij zeer vereerd en heb deze kans met twee handen aangegrepen.  

Na ongeveer een jaar voor MEDIQ apotheken gewerkt te hebben als farmaceutisch medewerker, heb ik mijn studie farmacie afgemaakt en vervolgens heb ik gesolliciteerd voor de functie apotheker bij MEDIQ. Ik voelde mij immers thuis binnen de MEDIQ cultuur. Zodoende ben ik aangenomen als apotheker en werk ik nu bijna twee jaar bij BENU apotheek Poelenburg in Zaandam. 

Het voordeel van het werken voor een keten als BENU is dat veel administratieve zaken uit handen worden genomen door het hoofdkantoor. Hierdoor blijft er meer tijd over om je ondernemerschap te ontwikkelen. Dit wordt ook gestimuleerd door BENU en ter ondersteuning worden er via de BENU Academy verschillende cursussen en scholingen aangeboden.  

Een voorbeeld is het ENGAGE-programma van BENU. Dit is een programma, ontwikkeld door PHOENIX, om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen om vervolgens -samen met je team- de inhoudelijke ambities van de apotheek waar te maken. Erg leerzaam en leuk! 

Concluderend kan ik zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb bij BENU en dat ik de tijd en ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen.” 

Welkom bij de BENU Apotheek
Naam: Wendy Leussink
Werkt bij: Benu apotheek Teylers, Losser 
Functie:
(coördinerend)apothekersassistente 

“Ik werk sinds het behalen van mijn diploma in 1999 als apothekersassistente in Benu apotheek Teylers. Dat is dus al meer dan 18 jaar! In al die jaren zijn er veel dingen veranderd, zo zijn we van kring apotheek Mediq  geworden en sinds juni 2016 zijn we BENU. Vanaf februari 2017 zijn wij begonnen met FLOW. Het werken met FLOW bevalt ons team erg goed. FLOW geeft de klant het gevoel dat iedereen bezig is met de klant, de wachttijden nemen af en er is meer persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. Voor mijzelf zorgt FLOW voor meer rust in de receptgang, meer afwisseling in mijn werk, meer tijd voor betere zorg. BENU heeft mij de ruimte gegeven om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Ik heb me daardoor kunnen ontwikkelen tot coördinerend assistente.”