Medicijnen afhalen en bezorgen

leestijd 2 minuten·363 woorden

Haal medicijnen af waar en wanneer u wilt

BENU biedt meerdere afhaalmogelijkheden. Haal uw medicijnen tijdens openingstijden af in de apotheek of haal ze ook buiten openingstijden af via de BENU afhaalautomaat of een afhaalpunt op een andere locatie.

  • Afhalen in de apotheek, bij een afhaalautomaat of afhaalpunt
  • Sms of e-mail als uw medicijnen klaarliggen
  • Of gebruik onze bezorgservice

Bent u nog niet ingeschreven bij uw BENU apotheek? Schrijf u dan in via dit online inschrijfformulier. Hierin kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de afhaalservice. Bent u al wel ingeschreven maar heeft u nog geen toestemming gegeven voor de handige afhaalservice buiten openingstijden? Vul dan het aanmeldformulier voor de afhaalservice in.

Afhalen medicijnen in uw BENU Apotheek 

Heeft u een (herhaal)recept gekregen van uw arts? Dan kunt u uw medicijnen afhalen tijdens de openingstijden van uw BENU Apotheek. Medicijnen waarvoor u al een herhaalrecept heeft, kunt u ook online bestellen via onze herhaalservice. Zodra uw medicijnen klaarliggen, ontvangt u een sms of e-mail.  

Wilt u dat iemand uw medicijnen afhaalt? Dan moet u hiervoor toestemming geven.

Afhalen medicijnen bij een afhaalpunt of afhaalautomaat

Heeft uw apotheek een afhaalpunt of afhaalautomaat? Dan kunt u bij uw apotheek aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken. Het voordeel hiervan is dat u uw medicijnen ook buiten de openingstijden van uw apotheek of op een andere locatie kunt afhalen. Wilt u weten of uw BENU Apotheek een afhaalautomaat of afhaalpunt heeft? Vind de services van uw apotheek met de apotheekzoeker

Thuisbezorgen medicijnen en hulpmiddelen

Bent u niet in de gelegenheid om uw medicijnen en/of hulpmiddelen op te halen bij uw BENU Apotheek? Vraag dan naar onze bezorgservice.  

Zo werkt de bezorgservice:

  • Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw pakket mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. Hierop staat wanneer de bezorger opnieuw langskomt. Of u wordt gevraagd om contact op te nemen met uw BENU Apotheek om de bezorg-/ophaalmogelijkheden te bespreken. 
  • Wilt u dat wij uw pakket afleveren via uw brievenbus of bij de buren als u niet thuis bent? Spreek dit af met uw BENU Apotheek.
  • Bent u de tweede keer niet thuis als de bezorger langskomt? Dan mag uw BENU Apotheek € 5,- bezorgkosten in rekening brengen. 

Het is mogelijk dat u bij het afhalen of bezorgen een ander soort verpakking krijgt dan u gewend bent. Bekijk de video of lees het artikel medicijnwissel.