BENU Medicijnscan

leestijd 2 minuten·388 woorden

Help uw medicijngebruik te verbeteren

Wat vandaag het beste voor u is, kan morgen anders zijn. Uw situatie kan veranderen of er komen nieuwe medicijnen. Uw BENU Apotheek houdt uw medicijngebruik goed in de gaten. Met de BENU Medicijnscan zorgen wij ervoor dat u de medicijnen krijgt die het beste bij u passen. Voor nu en later.

  • Minder kans op onnodige bijwerkingen en complicaties
  • Behandeling volgens de laatste inzichten
  • Bij ruim 760.000 klanten het medicijngebruik verbeterd
 

Daarvoor gaat u naar BENU

Meer grip op uw medicijngebruik

Medicijnen zijn er om te helpen. Maar ze kunnen ook een negatieve invloed hebben op hoe u zich voelt. Te veel, te weinig of onjuist medicijngebruik kan onnodige bijwerkingen en zelfs complicaties als gevolg hebben. Met de BENU Medicijnscan controleren wij geautomatiseerd uw medicijngebruik. Wij houden daarbij rekening met de behandelrichtlijnen en laatste inzichten. Zien wij verbeteringen? Dan stemmen wij dat af met uw (huis)arts. Daarna laten wij het u weten. Het kan bijvoorbeeld beter zijn om te veranderen van medicijn, de combinatie van medicijnen aan te passen, ze anders te gebruiken of zelfs te stoppen. Wilt u meer inzicht in uw medicijngebruik? Vraag dan online uw actuele medicijnoverzicht aan.

Ik wil graag zekerheid dat ik nog steeds de juiste medicijnen gebruik.

;

Samen sterk voor beter medicijngebruik

De BENU Medicijnscan helpt ons uw medicijngebruik te verbeteren. Maar wij hebben ook uw hulp nodig. Veranderen uw persoonlijke omstandigheden? Heeft u last van klachten? Of gebruikt u medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn, zoals pijnstillers? Laat het ons weten. Zo kunnen wij u het beste helpen.


Tip van de apotheker

Bewaar uw medicijnen altijd op dezelfde plek en maak van uw medicijngebruik een ritueel. Neem uw medicijnen bijvoorbeeld altijd direct voor of na het eten in.

De BENU Medicijnscan…

…controleert het medicijngebruik van onze klanten.
…stelt jaarlijks bij 1,3 miljoen klanten een aanpassing voor
…zorgt bij ruim 760.000 klanten voor verbeterd medicijngebruik.
…heeft de kans op ziekenhuisopname van al 440.000 klanten verkleind.
…geeft onze BENU klanten een veilig gevoel.

Benu medewerker met inhalatiecoach